El vilafranquí Raimon Olivella serveix els Obama i els Spielberg a Montserrat

Moment de l’arribada de Barack Obama i els seus acompanyants a Montserrat (Frame d’un vídeo de Raimon Olivella)
04/05/2023 - 19:16h

Dissabte van visitar el Monestir, l’endemà d’escoltar Bruce Springsteen en el seu primer dels dos concerts a l’Estadi Olímpic de Barcelona

El vilafranquí Raimon Olivella, director d’Hostaleria del Monestir de Montserrat i, per tant, màxim responsable de la intendència en aquest sentit a l’emblemàtica muntanya del país, va tenir un paper rellevant en la visita que l’expresident dels Estats Units Barack Obama, la seva esposa i exprimera dama americana, Michelle Obama, i el matrimoni format pel director de cinema Steven Spielberg i l’acriu Kate Capshaw van fer dissabte al matí a l’indret.

Les dues parelles eren a Catalunya per assistir divendres al primer dels dos concerts del rocker Bruce Springsteen a l’Estadi Olímpic de Barcelona i van aprofitar l’estada per fer una mica de turisme.

Entre les propostes que se’ls van oferir, dijous un equip de la seguretat personal dels Obama va anar a Montserrat per mirar què podien fer-hi i si hi havia prou condicions de seguretat per tirar endavant la visita dissabte.

“Els va agradar molt la proposta”, diu Olivella, que per raons de confidencialitat no pot desvelar què van menjar els iŀlustres visitants al restaurant de l’Hotel Abat Cisneros. Tot just ha comentat al 3d8 que va participar en el servei del dinar i que Obama i la resta d’acompanyants “es van mostrar molt amables i propers”.

Fins i tot, l’expresident dels Estats Units es va fer una foto amb Raimon Olivella i altres persones, imatges que, també per confidencialitat, no poden fer públiques.

Això sí, Olivella, com van fer desenes de persones que es van trobar amb la visita sorprenent, va gravar l’arribada dels iŀlustres personatges a Montserrat. Van saludar el pare abat, Manel Gasch, i el prior, Bernat Juliol, i abans de dinar van entrar a la basílica montserratina, van fer un petó a la ‘Moreneta’ i encara van tenir temps de pujar a Sant Joan amb el Funicular.

Adjuntem el vídeo que va enregistrar el mateix Raimon Olivella del moment de l’arribada dels Obama i els Spielberg a la plaça de Montserrat.

També et pot interessar

Comentaris