Preocupació al Nou Vendrell pels porcs senglars que es veuen pels carrers del barri

Dos senglars en una zona del Nou Vendrell (Foto: Federació Xarxa Vendrellenca)
03/05/2023 - 17:00h

L’associació de veïns i la Federació Xarxa Vendrellenca alerten de la proliferació d’aquests animals “cada nit”


L’associació veïnes i veïns (AVV) del barri del Nou Vendrell i la Federació Xarxa Vendrellenca mostren la seva preocupació davant la quantitat de porcs senglars que afirmen que campen pels carrers del Nou Vendrell cada nit.

L’entitat veïnal del Nou Vendrell ha traslladat públicament la seva preocupació per la presència de porcs senglars que cada nit destrossen els contenidors de recollida porta a porta i atemoreixen al veïnatge, que “té por a sortir del carrer davant la quantitat de porcs senglars que es veuen pels carrers”, afirma la Xarxa Vendrellenca en un comunicat.

A traves de la mateixa Federació Xarxa Vendrellenca, entitat de la qual es membre l’AVV Nou Vendrell, s’ha traslladat a l’Ajuntament una consulta sobre la situació del contracte que va tirar endavant l’administració local per actuar contra els porcs senglars, i des de l’ajuntament s’ha contestat que “es treballa amb una empresa per trobar la ubicació idònia per actuar contra els senglars i que una vegada es tingui el lloc escollit, es demanarà permís a la Generalitat”, diu la Federació Xarxa Vendrellenca.

Des de les entitats veïnals reclamen celeritat en la solució a aquesta problemàtica abans de que algun senglar ataqui a una persona i recorden que “portem des de després de la pandèmia reclamant solucions”.

El president de l’associació de veïnes i veïns del Nou Vendrell, Alfonso Navarro, ha dit, de la seva banda, que “hi ha gent del barri disposat a no seguir fent el porta a porta degut a aquesta situació d’inseguretat”.

Finalment, la federació d’entitats veïnals del Vendrell demana que d’”una vegada per totes es treballi de forma efectiva per acabar amb la població de senglars, perquè son un risc per la seguretat de la gent que viu al barri”.

També et pot interessar

Comentaris