L’ACPC celebra dissabte la 41a Assemblea en la 15a Convenció de la Premsa Comarcal i Local

02/05/2023 - 19:00h

La jornada tindrà lloc durant tot el matí i migdia en un hotel de Sant Cugat del Vallès

L’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) celebrarà aquest dissabte, 6 de maig, la 41a assemblea de l’entitat que agrupa unes 150 capçaleres del país, entre les quals hi ha El 3 de Vuit des de la seva fundació, el 1982, i la 15a Convenció de la Premsa Comarcal i Local. La jornada tindrà lloc al Sant Cugat Hotel de Sant Cugat del Vallès i la presidirà el màxim responsable de l’ACPC, Francesc Fàbregas.

Entre els actes previstos durant la jornada, la primera part de la qual està restringida als associats de l’ACPC, hi haurà la ponència “Informar la proximitat, el repte en temps d’immediatesa”; a càrrec de la coneguda periodista Mònica Terribas (de 12.35 a 13.15h); i la ponència “La premsa local, una crisi positiva”, amb l’exdirector executiu del Grup Segre i escriptor Joan Cal (de 13.15 a 14h).

Cal és molt conegut entre els associats de la premsa comarcal, ja que va ser vicepresident de l’entitat i continua sent un referent entre els editors locals.

La jornada acabarà amb un dinar de cloenda, durant el que lliurarem els guardons de la 12a edició dels Premis Premsa Comarcal a Millor Portada i Millor Digital, i els de la 2a edició dels Premis a la Millor Fotografia Periodística.

La jornada està organitzada per l’ACPC i Televisió de Sant Cugat, compta amb el patrocini d’AVP; amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat i el Departament de la Presidència de la Generalitat; i col·labora el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El cartell de la jornada és obra de l’artista Sergi Barnils.

També et pot interessar

Comentaris