Un policia local en excedència, cap de llista per Valents a Vilafranca

20/04/2023 - 12:25h

Alberto Navarro, graduat en investigació privada, defensa treballar per millorar l’eficàcia en seguretat ciutadana

Alberto Navarro, policia local de Vilafranca, actualment en excedència, serà el candidat de Valents a les municipals. Navarro té un grau en investigació privada per la UB, estudis de Dret per la UOC i de comunicació i periodisme empresarial per la UVic. Actualment está cursando un grau de gestió i administració pública a la UB.

El candidat de Valents considera que “cal treballar per una eficàcia i eficiència en la seguretat ciutadana. Per això necessitem patrulles policials per sectors, unitats de policia judicial i atestats amb personal de paisà” i ha afegit que “necessitem més agents i millor retribuïts”.

D’altra banda, el candidat de Valents també ha reclamat la necessidat d’instal·lar lavabos públics en diverses zones transitades de Vilafranca,a més d’una tercera línia d’autobús per a una millor connexió o la creació de més places d’alberg i l’adaptació de l’antigua caserna de la Guàrdia Civil. També proposa aparcamien per a residents a preus simbòlics i la creació de regidories de barri.

Alberto Navarro es mostra obert a estudiar la possibilitat que l’Ajuntament ampliï els horaris i dies d’atenció a la ciutadania, “ja que alguns veïns treballen de dilluns a dissabte i, a vegades, fora de Vilafranca”.

També et pot interessar

Comentaris