Una baralla amb trets acaba sense ferits en un bar del Vendrell

El lloc on hi va haver el succés. (Foto: Jors Planas Giron/Internet)
06/04/2023 - 13:16h

Els Mossos d’Esquadra busquen l’autor i investiguen l’incident que va ocórrer aquest dimecres a la nit

Un home va disparar aquest dimecres al vespre diversos trets durant una discussió en un bar del Vendrell i els Mossos d’Esquadra el busquen per protagonitzar un succés que no va fer ferits de gravetat, però sí que un home suposadament begut va perdre l’equilibri, va caure i es va donar un cop al cap.

La notícia l’ha avançat el digital ‘Elcaso’ i l’han confirmat posteriorment fonts policials a l’ACN.

Segons la policia, tot va començar amb una baralla entre l’home presumpte autor dels trets i una altra persona amb els propietaris d’un bar de la localitat, concretament l’Alegria, ubicat a l’avinguda del Sanatori tocant el terme municipal de Calafell.

En el marc de la discussió, l’home va marxar i en tornar a entrar al bar va fer-ho amb una arma i va obrir foc. Després de disparar va marxar.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i busquen aquest presumpte autor dels trets. Segons la policia catalana, de moment -aquest dijous al migdia- no hi ha detinguts relacionats amb els fets, si bé en la identificació de tots els possibles testimonis va quedar arrestada una persona amb una ordre pendent de detenir; ni tampoc es van haver de lamentar ferits d’importància.

Elcaso.com explica que l’incident va ser al voltant de les 22h i que es desconeixen els motius de la discussió. Un dels homes que van participar-hi va dir que se n’anava, però va amenaçar de tornar armat, la qual cosa hauria complert.

Els Mossos d’Esquadra van poder comprovar que al local hi havia un mínim de 2 impactes de bala.

Segons l’esmentat digital, l’home va fugir amb moto i es tractaria de la parella d’una treballadora del local.

També et pot interessar

Comentaris