Mor Isidre Duran Ventura, exdirectiu de Caixa Penedès i del CP Vilafranca

03/04/2023 - 20:05h

Tenia 73 anys i el seu últim comiat es farà aquest dimecres al Tanatori de Vilafranca

Aquest dilluns ha mort, als 73 anys, el vilafranquí Isidre Duran Ventura, molt conegut a Vilafranca del Penedès per la seva feina professional al llarg de molts anys a l’antiga Caixa Penedès. A més, també va ser gairebé dues dècades dirigent del Club Patí Vilafranca d’hoquei patins.

Isidre Duran va dedicar la seva vida professional a la Caixa d’Estalvis del Penedès, on va arribar a ser subdirector de l’oficina central a la confluència de la Rambla de Nostra Senyora amb el carrer de la Parellada; i també va ser director de l’apartat de Comptes Corrents.

A més, com apuntàvem, Duran va ser membre de diverses directives del Club Patí Vilafranca, sota la presidència de Ton Llopart, Manel Quer i Santi Salinas. Va arribar a ser vicepresident del club d’hoquei vilafranquí.

També va ser membre de la colla dels Castellers de Vilafranca.

Isidre Duran ha mort al voltant de les 6h del matí d’aquest dilluns a l’Hospital de Bellvitge, on estava ingressat per una malaltia greu. Era germà del reconegut dirigent futbolístic Manel Duran i va tenir 3 fills (dues noies i un noi), per bé que fa uns anys va perdre una de les filles fruit d’un tràgic accident de trànsit.

La vetlla per les despulles de Duran es farà a partir de les 10h d’aquest dimarts al Tanatori de Vilafranca del Penedès, mentre que les exèquies per donar-li l’últim adeu seran dimecres, també a les 10h, al mateix tanatori.

També et pot interessar

Comentaris