Vilafranca en Comú tanca el seu programa després d’un procés participatiu

30/03/2023 - 10:59h

Girarà al voltant de l’habitatge assequible, la participació ciutadana o el reforçament dels barris, entre d’altres

L’Assemblea programàtica de Vilafranca en Comú va treballar el passat cap de setmana en la concreció programàtica de les propostes per a les properes eleccions municipals A partir de l’experiència municipalista de la candidatura durant els darrers anys i de les aportacions que ha anat fent la ciutadania, es van anar debaten i consensuant les línies generals i les propostes concretes amb les que es presentar. Propostes que s’estructuren a partir de línies generals i accions concretes que permetin avançar cap a un Ajuntament actiu i transversal i una vila per a tothom.

Concretament, Vilafranca en Comú va establir els eixos al voltant del que girarà el seu programa electoral: habitatge assequible i de lloguer, participació ciutadana, perspectiva de gènere, reforçament dels barris, transició energètica, mobilitat sostenible, desenvolupament local i ocupació, benestar animal, equitat a l’escola i en el lleure, i ciutat passejable, saludable i curadora per a tothom.
L’assemblea va comptar amb una àmplia participació de les persones inscrites a VeC i també es van recollir aportacions de la ciutadania.

També et pot interessar

Comentaris