Exitosa celebració de la I Trobada de vehicles clàssics de l’Arboç

27/03/2023 - 18:00h

Gairebé 2.000 persones van visitar una fira amb la participació d’uns 200 vehicles

L’Arboç va celebrar aquest diumenge, amb un gran èxit de participació tant de públic com de vehicles, amb gairebé 2.000 persones i 200 cotxes, la primera Trobada de vehicles clàssics d’abans de 1990. 

El Parc de Santa Llúcia es va convertir en un gran paddock amb l’exposició d’autèntiques joies per ser contemplades pel nombrós públic de totes les edats que hi va assistir, segons destaca l’organització.

A més, pels amants de les quatre rodes també hi havia un mercat de col·leccionistes i de segona mà de peces i productes relacionats amb l’automobilisme d’època. I, a més, hi va haver un concert amb el grup “The Jungle Boogies” amb música de tribut al pop-rock dels anys 70 i 80. 

Des de l’Ajuntament de l’Arboç es valora molt positivament aquesta primera edició del certamen, que va omplir la vila un diumenge no només a la zona del Parc de Santa Llúcia, sinó també els diferents carrers amb gent passejant i terrasses plenes. Per això, s’està valorant repetir l’experiència.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat per la regidoria de Turisme i Promoció econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb l’associació Seat Clàssics.

També et pot interessar

Comentaris