Alternativa per l’Arboç remarca la necessitat de reformar l’Arbosense

El president i la cap de llista d’Alternativa per l’Arboç.
27/03/2023 - 14:00h

La candidata, Olga Navarro, afirma que el govern local “ha desaprofitat” 2,7 milions d’euros de la Llei de Barris

Olga Navarro, cap de llista del nou partit municipal Alternativa per l’Arboç, assenyala que “la subvenció de 357.000 euros que rebrà la població per reformar l’Arbosense és una oportunitat per al municipi”.

D’aquesta manera, Navarro remarca la necessitat d’aprofitar la rehabilitació per “crear un espai obert, polivalent i, sobretot, al servei dels arbocencs i arbocenques”. En aquesta línia, doncs, el nou partit declara “allunyar-se de la tendència política de no acabar els projectes perquè no han estat d’iniciativa pròpia”.

Una de les prioritats d’Alternativa per l’Arboç és el “foment del teixit social” i, per tant, facilitar eines per a potenciar l’associacionisme. Més enllà de tenir equipaments per a realitzar-hi activitats diverses, espais com l’Arbosense “han de ser llocs de trobada, discussió i agrupació amb unes condicions d’accés per a tots i totes, així com de sostenibilitat social”, diu en un comunicat.

El partit polític presidit per Gabriel Curieses considera que les polítiques “han de ser capaces de donar resposta a les necessitats del present amb perspectiva de futur” i, per tant, Curieses exposa que “tot allò que és bo per l’Arboç també ho és per Alternativa”.

Seguint la filosofia del partit i “d’aprofitar les oportunitats”, Olga Navarro posa en valor els “2,7 milions d’euros de subvenció que l’Ajuntament de l’Arboç, dirigit pel govern socialista, ha desaprofitat de la llei de barris impulsada per la Generalitat de Catalunya”.

La Llei de Barris tenia per objectiu promoure la rehabilitació global de barris per evitar-ne la degradació, millorar les condicions dels ciutadans i ciutadanes residents en aquestes àrees, i afavorir la cohesió social. Navarro afirma que “els objectius de millora urbanística, social i econòmica del municipi són essencials per enriquir la vida dels arbocencs i arbocenques”. 

L’únic propòsit d’Alternativa per l’Arboç, segons assegura, és “el compromís amb el municipi i, per tant, treballar i estar al servei de les persones que el formen. El projecte es compromet a donar suport a totes les iniciatives que consideri positives que s’estan duent a terme actualment, així com ser crítics amb totes aquelles millorables i sumar pel benestar de l’Arboç”.

També et pot interessar

Comentaris