‘Escoltem, fem i treballem’ serà el lema del PP a Vilafranca

15/03/2023 - 18:50h

El candidat a l’alcaldia, Josep González, ha apuntat la seguretat, la neteja de la vila i l’aparcament com a punts prioritaris

Aquesta setmana el candidat a l’alcaldia de Vilafranca del PP, Josep González Montoliu, ha presentat el lema del seu partit per aquestes properes municipals. ‘Escoltem, fem i treballem’ serà per on girarà la campanya dels populars que volen conèixer “els problemes que tenen els veïns de la vila”. Prometen treballar si surten escollits i ressalten que el seu primer punt del seu programa serà la seguretat. “Falten més policies i mossos d’Esquadra perquè la gent pugui sortir els caps de setmana”, ha deixat anar González.

En aquest sentit, Miquel Tarrada, que va encapçalar la llista fa quatre anys ha beneït l’ampliació dels efectius policials anunciada aquesta setmana tot afegint que “nosaltres ja havíem fet aquesta demanda i creiem que encara s’han quedat curts”. La neteja dels carrers i el manteniment de places i jardins també és una prioritat per atraure més turisme a la vila i la manca d’aparcament també preocupa als populars. A la roda de premsa acompanyaven al candidat a banda de Tarrada, Jordi Bové i Curro Cruz, que formaran part de la llista malgrat que no van voler especificar en quin ordre.

El Partit Popular a Vilafranca diu que volen fer “un reset” i millorar els 598 vots que van tenir el 2019 i que va deixar el partit sense representació a l’Ajuntament després de set legislatures.

També et pot interessar

Comentaris