Primera jornada publicoprivada al voltant de la Vegueria Penedès

22/02/2023 - 17:30h

La Fundació Futura Penedès organitza per al proper 2 de març una jornada per debatre sobre els projectes estratègics per fer créixer la Vegueria

Aquest dimarts es presentava a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès la primera Jornada Pública Privada de la Vegueria del Penedès amb la presència de Joan Manuel Montfort, Conseller Comarcal, Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i responsable de la Fundació Pro Penedès, Raimon Gusi, Vocal de la Fundació Futura Penedès i Maria Josep Tuyà, Presidenta de la Fundació. Segons va explicar Tuyà aquesta jornada de debat pretén definir els projectes estratègics públics i privats per fer créixer la Vegueria Penedès.

L’objectiu és tenir visions diverses sobre aspectes clau del desenvolupament territorial per tal d’acordar les línies de treball futures que faran del Penedès un territori plenament competitiu a mig i llarg termini. La jornada tractarà diferents eixos temàtics amb la participació d’experts procedents tant de l’àmbit públic com privat per compartir coneixements i experiències.

La jornada, que tindrà lloc el proper dijous dia 2 de març a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, s’iniciarà a les 10 h al voltant de la temàtica ‘Eix Salut i Entorn’. A les 12.15h serà ‘Eix Tecnologia i Educació’. Després de dinar serà el torn de la Taula dels Consells Comarcals. A les 17h ‘Eix Empresa i Societat’ i a les 18.30h es debatrà sobre ‘El trencadís de la Vegueria Penedès. Quin futur ens espera? Que podem fer?’. Per participar a la Jornada cal formalitzar la inscripció al web de la Fundació Futura Penedès, www.futurapenedes.org, i el cost de la mateixa es de 50 euros, que inclou dinar. A la mateixa web es pot veure tot el programa sencer amb tots els ponents.

La previsió és d’un màxim de 40 persones i a l’hora de fer una crida Gusi ha reclamat sobretot que ara és el moment de fer propostes “volem que hi participin regidors d’Ajuntaments i tècnics municipals i tots aquells que es presenten a les llistes municipals”, ha reblat.

En aquesta 1era Jornada hi col·laboren: Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació, Fundació Pro-Penedès, Federació Empresarial del Gran Penedès, Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Anoia i Garraf, Ajuntaments de Vilafranca del Penedès, Igualada, el Vendrell i Vilanova i la Geltrú.

També et pot interessar

Comentaris