Tres dies de treballs per asfaltar l’aparcament de terra de l’Hospital del Vendrell

21/02/2023 - 19:00h

Entre aquest dimecres i divendres el bus per accedir a l’equipament sanitari serà gratuït

Entre aquest dimecres i divendres de la mateixa setmana, es duran a terme treballs per asfaltar la zona de terra de l’aparcament de vehicles de l’Hospital del Vendrell, segons ha anunciat l’ajuntament vendrellenc.

Mentre durin aquestes tasques es recomana no accedir-hi amb vehicle privat i, a més, el bus urbà que fa el servei des del centre del Vendrell fins a l’equipament serà gratuït.

L’actuació consisteix en fer un compactat i fresat asfàltic en aquesta zona d’aparcament d’uns 2.000 metres quadrats aproximadament, que estava molt malmesa i que provocava grans incomoditats als usuaris del centre hospitalari.

Val a dir, a més, que la millora de l’aparcament de l’hospital comarcal del Baix Penedès és una reivindicació històrica a la zona. A banda de les places degudament limitades, hi ha altres zones sense asfaltar i que diàriament son ocupades per desenes de vehicles d’ususaris de l’equipament sociosanitari.

Tot i l’asfaltatge previst, encara quedarà pendent una ampliació de les places d’aparcament d’un hospital, per altra banda, pendent d’una ampliació pel que fa al seu espai intern disponible.

També et pot interessar

Comentaris