La Junta Permanent del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès es renova

20/02/2023 - 10:43h

Durant l’acte es va fer un resum de les activitats realitzades durant l’any 2022 i es van presentar les propostes per l’any 2023

El dijous 9 de febrer es va celebrar l’Assemblea General del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès a la seu del Consell Comarcal. Hi van participar els casals de Castellet i la Gornal, Castellví de la Marca, Font-rubí, Pacs del Penedès, Vilobí del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia.

Jordi Ferrer, president del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès i de l’Àrea d’Atenció a les persones del Consell Comarcal, va agrair la tasca que es fa des de la Junta Permanent i va encoratjar els casals de gent gran a seguir treballant per fomentar la participació d’aquest col·lectiu.

Els membres de la Junta Permanent van explicar els actes i les activitats duts a terme durant l’any 2022 i van presentar les propostes per al 2023, entre les quals destaquen un canvi de format per a la MostrActiva i l’enfortiment dels vincles entre el Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès i els casals de la comarca. A l’assemblea es va parlar també de les dificultats que tenen els casals per organitzar activitats, a causa de la poca participació i de l’edat avançada dels seus organitzadors.

A continuació es van presentar 6 candidatures per a la renovació dels membres de la Junta Permanent, que restarà formada per 5 persones de la Junta sortint (Josep Sogas, Conxita Edo, Teresa Jové, Jaume Renau i Josep Sogas) i 3 noves membres: Blanca Alemany (Vilafranca del Penedès), Àngels Busquet (Mediona) i Mari Giménez (Pacs del Penedès).

L’acte va acabar amb un petit refrigeri per als assistents.

També et pot interessar

Comentaris