El carrer Amàlia Soler tindrà un tram tallat al trànsit durant un mes

20/02/2023 - 09:43h

El tall afectarà la zona entre els carrers Germanor i Montblanc amb motiu del final de l’urbanització del carrer Tossa de Mar

El carrer Amàlia Soler, entre Germanor i Montblanc, estarà tallat al trànsit a partir d’avui i durant aproximadament un mes amb motiu de les obres de reurbanització del carrer Tossa de Mar, que ja estan arribant a la recta final.

En aquest període s’actuarà a la cruïlla del carrer Tossa de Mar amb Amàlia Sole amb accés restringit als vehicles del veïnat i a càrrega i descàrrega. També estarà tallat al trànsit el carrer Tossa de Mar, entre el Amàlia Soler i el Ramon Freixas. El veïnat d’aquest tram haurà d’accedir als seus aparcaments des de Ramon Freixas temporalment en contra direcció. Per aquest motiu s’hi prohibirà l’estacionament durant aquest període.

Actualment ja està tallat al trànsit el carrer Tossa de Mar entre l’avinguda de Tarragona i el Amàlia Soler ja que s’estan ultimant els treballs d’urbanització d’aquest tram. Per aquest motiu també està tallat al trànsit el carrer Mestre Recasens entre el Germanor i el Montblanc amb accés només per al veïnat i càrrega i descàrrega.

El projecte per fer del carrer Tossa de Mar el nou eix cívic i comercial del barri del Poble Nou està arribant a les darreres setmanes d’obres. Abans de Nadal ja es va obrir al trànsit el tram entre Amàlia Soler i el passeig Rafael Soler i a principi d’any es va començar a actuar en el tram entre l’avinguda Tarragona i el carrer Amàlia Soler.

Durant el mes de març es preveu que quedi enllestit el projecte, que està inclòs en el Pla d’Intervenció Integral al Centre i c/ Comerç-PIICC. S’està ampliant l’espai públic destinat a vianants, amb amplades mínimes d’1,80 metres, pacificant el trànsit rodat i racionalitzant l’aparcament.

També et pot interessar

Comentaris