El Sindicat de Llogateres rep els 1.500€ del Premi Mònica Hill

16/02/2023 - 16:25h

L’import servirà per comprar material que necessitin les famílies en risc d’exclusió

El col·lectiu Els Imprescindibles i Bosc Verd han fet aquesta setmana lliurament de la part dels Premis Mònica Hill que correspon al Sindicat de Llogateres. L’entitat va rebre els 1.500€ per a la compra de material que puguin necessitar les famílies amb perill d’exclusió social, com bateries, mantes, estufes i material de difusió de l’entitat per recollir fons. Dilluns passat van lliurar 4 bateries i el material accessori necessari per poder il·luminar espais o habitacions on no hi ha llum.

Un dels objectius del premis Mònica Hill és reconèixer la feina que fan les entitats que treballen de forma altruista en l’àmbit social i mediambiental de la Vegueria Penedès. En aquest sentit s’ha volgut fer un reconeixement al Sindicat de Llogateres per la tasca que fa en el dia a dia per garantir el dret a l’habitatge de qualsevol ciutadà que visqui a Catalunya.

Aquests premis són una acció per mantenir viva la memòria de la Mònica Hill, activista social i ambiental del Penedès i que va ser regidora de l’Ajuntament de Vilafranca i consellera del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

També et pot interessar

Comentaris