ERC obre un procés participatiu per elaborar el programa de govern per al pròxim mandat

07/02/2023 - 10:27h

Els republicans fan una crida a intervenir a les quatre jornades temàtiques que es faran cada dilluns del mes de febrer

ERC Vilafranca enceta el febrer amb un procés participatiu per recollir propostes i confeccionar el programa de govern 2023-2027. Aquest procés es nodrirà de tres fonts: els veïns i veïnes, que podran participar en diferents jornades participatives cada dilluns d’aquest mes; les entitats i associacions, que poden reunir-se amb membres de la candidatura i vehicular idees; i la plataforma 100×100 Vilafranca, que s’estan reunint de forma periòdica per lliurar al candidat, Pere Sàbat, un seguit de propostes per construir una nova etapa per Vilafranca.

Sota el lema de ‘Construïm la Vilafranca de la propera dècada’, militants, simpatitzants d’ERC així com veïns i veïnes, podran assistir i debatre les principals línies programàtiques en jornades participatives que tindran lloc cada dilluns del mes de febrer, a partir de les 19h, a la seu d’ERC (C/ Consellers, 5). La primera sessió, es va fer ahir sota el títol ‘Vilafranca Urbana’, relacionada amb l’urbanisme, la mobilitat, el medi ambient i l’habitatge. La següent sessió tindrà lloc el 13 de febrer, ‘Vilafranca motor econòmic’, amb les propostes de comerç, turisme, promoció econòmica, ocupació i barris.

El 20 de febrer, ‘Vilafranca del benestar’, amb els drets socials, la infància, la gent gran, ciutadania i seguretat com a temes claus i, la darrera, pel 27 de febrer, ‘Vilafranca de la Cultura i el Coneixement’, sobre educació, universitat, cultura, digitalització i patrimoni cultural. 

D’altra banda, membres de la candidatura s’estan reunint amb entitats i col·lectius per recollir idees i debatre propostes clau per la propera dècada a Vilafranca. Al mateix temps, des d’ERC Vilafranca, es fa una crida a les entitats que vulguin reunir-se amb la candidatura, que s’hi posin en contacte per tal d’establir trobades i avançar per aquesta nova etapa.

També des de la plataforma 100×100 Vilafranca s’està treballant un document marc que, després de diferents trobades públiques els mesos de març amb experts en gestió municipal, lliuraran a la candidatura encapçalada per Pere Sàbat.

També et pot interessar

Comentaris