El Bisbe Agustí Cortés beneeix els Allotjaments Inglada Via i el nou Centre de Dia Jaume Nicolás

31/01/2023 - 13:00h

La Casa Berch té l’objectiu d’oferir un servei d’acolliment diürn i complementari a l’atenció pròpia de l’entorn familiar a persones majors de 65 anys

El Bisbe de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, va visitar dissabte passat les instal·lacions de la Fundació Inglada Via. Concretament, la visita va començar a la Residència Inglada Via, on els residents i els membres de la direcció i del Patronat de la Fundació Inglada Via van fer la rebuda. Tot seguit, el Bisbe Agustí Cortés presidia una missa a la capella de la residència.

A continuació, el Bisbe de Sant Feliu va visitar les instal·lacions dels Allotjaments Inglada Via, on va poder conversar amb els seus usuaris i en va fer la benedicció de l’espai. Els Allotjaments Inglada Via estan situats al centre històric de Vilafranca del Penedès i es tracta d’un conjunt d’habitatges privats totalment equipats amb estances d’ús comú sense barreres arquitectòniques i amb un professional a la recepció durant les 24 hores els 365 dies de l’any. Els Allotjaments estan pensats per a persones de més de 65 anys amb autonomia pròpia.

El Bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, juntament amb el President del Patronat de la Fundació Inglada Via, Martí Solé; el rector de Santa Maria, mossèn Xavier Aymerich i els membres de la Direcció i el Patronat de la Fundació Inglada Via van visitar el nou Centre de Dia Jaume Nicolás. Durant la visita, el Bisbe va conversar amb els diversos usuaris i també va fer la benedicció del centre. El Centre de Dia Jaume Nicolás està ubicat a la Casa Berch i Galtés, propietat de Pinnae i ubicada al carrer Bisbe Morgades, 15 de Vilafranca del Penedès. Aquest equipament té l’objectiu d’oferir un servei d’acolliment diürn i complementari a l’atenció pròpia de l’entorn familiar a aquelles persones majors de 65 anys que ho desitgin.

El Patronat de la Fundació Inglada Via

El Patronat de la Fundació Inglada Via és el màxim òrgan de govern i està constituït per un màxim de cinc membres, essent un d’ells el Rector de la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès. Els patrons vetllen de manera desinteressada pel bon funcionament de la residència.

També et pot interessar

Comentaris