L’Ajuntament de Vilafranca invertirà 500.000€ en arranjar les àrees de jocs infantils

30/01/2023 - 12:47h

Es crearà una zona nova al parc de Llevant i se substituirà el paviment amortidor d’11 espais més els pròxims tres anys

L’Ajuntament de Vilafranca encetarà una nova fase del pla d’arranjament de les àrees de jocs infantils. Aquest pla preveu una inversió important d’uns 500.000 € en 3 anys per millorar 24 àrees de jocs infantils situades a tots els barris.
Aviat se substituirà el paviment amortidor en 11 àrees de joc i se’n crearà una de nova al parc de Llevant (la Barceloneta-Sant Magí). També s’actuarà a la plaça de la Verema (les Clotes), la plaça del Gas (les Clotes), plaça d’Assumpció Domènech (Sant Julià), la plaça de Maria Manent (el Poble Nou), la plaça de Vilanova (el Molí d’en Rovira), la rambla de la Generalitat (la Girada), la plaça dels Drets Humans (la Girada), la plaça Fèlix Mestre Nutó (l’Espirall), la plaça dels Segadors (l’Espirall), la plaça d’Arroyomolinos (l’Espirall) i el parc de Llevant (la Barceloneta-Sant Magí).


Finalment està en procés de redacció el projecte d’instal·lació de paviment amortidor continu en 6 àrees més: al parc Tívoli (el Poble Nou), a la plaça d’Antoni Massanell i Esclassans (les Clotes), al parc de la Font de Melió (el Molí d’en Rovira), al parc de les Sitges (la Barceloneta-Sant Magí), a la plaça de l’Espirall 58 (l’Espirall) i a la plaça el Pedró (les Clotes).
El projecte contempla la renovació dels paviments, el canvi d’alguns jocs del parc Tívoli i l’ampliació amb jocs nous a la plaça d’Antoni Massanell. També se senyalitzaran les 26 àrees existents on s’indiquen les mesures de seguretat, normes d’ús de l’espai, etc. Aquesta tercera fase s’executaria aquest mateix any.

També et pot interessar

Comentaris