La panera solidària d’Entrem recapta 13.750 euros després de vendre 5.500 butlletes

26/01/2023 - 18:04h

Anna Maria Colomer amb el número 1.634 és la persona afortunada del sorteig

La gran panera solidària d’Entrem va vendre 5.500 butlletes de les 6.000 que havia posat en curs, de manera que l’entitat ha recaptat 13.750 euros. El grup cooperatiu d’ inserció laboral destinarà aquests diners a la millora de la qualitat de vida de persones amb trastorn de salut mental i disCapacitat mitjançant beques formatives i millora d’equipaments. Amb el número 1.634, Anna Maria Colomer ha estat la guanyadora de la panera, amb una butlleta que va adquirir a l’establiment comercial de Teixits Solà.

D’altra banda, també es van lliurar altres premis a les persones afortunades amb àpats a restaurants de la vila que podran gaudir a El Cigró d’ Or, Restaurant Cal Ton, Cal Blay, Cèntric Gastro-Bar, i una experiència enoturística a Cava Rovellats.

Gràcies als 17 establiments que han estat punts de venta de butlletes així com totes les empreses que han repartit la sort entre les seves clientes i treballadores, s’ha aconseguit que aquesta primera edició hagi sigut un èxit de participació, de recaptació i de premis.

Més de 180 comerços i empreses col·laboradores han participat en aquesta primera edició de la panera solidària d’Entrem.

També et pot interessar

Comentaris