L’alcalde Kenneth Martínez repetirà com a candidat socialista al Vendrell per les properes municipals

24/01/2023 - 17:21h

Dijous passat va rebre el suport unànime de militants i simpatitzants en un Centre Cívic ple de gom a gom

El passat dijous 19 de gener més de 130 militants i simpatitzants del PSC del Vendrell van votar per unanimitat a l’actual alcalde, Kenneth Martínez, com a candidat dels socialistes a les properes eleccions municipals del 28 de maig.
El 1r secretari del partit, Baltasar Santos, va destacar que el projecte encapçalat per Martínez com “el que El Vendrell necessita” tot remarcant que el partit ha complert a dia d’avui “amb el 80% del programa electoral amb el que ens vam presentar a les anteriors eleccions”.

El portaveu del Grup Municipal Socialista, Christian Soriano, va remarcar que l’objectiu del partit és “representar la majoria optimista del Vendrell, una majoria que s’allunya del soroll i valora un Govern estable i de progrés que ha dut a terme la major transformació del Vendrell en els darrers 15 anys”. Va finalitzar mostrant-se segur de “tornar a guanyar les eleccions” i, aquest cop, “amb una majoria clara”.

Per la seva part, l’actual alcalde i ja candidat va remarcar que els socialistes “som els únics amb un projecte de ciutat que s’adapta a la diversitat i les necessitats del Vendrell”. En un balanç de la gestió duta a terme pel govern que encapçala, va reivindicar la gratuïtat de les escoles bressol, l’ampliació de l’hospital i els projectes urbanístics com “canvis reals per a la ciutadania”. A més, va defensar la necessitat de “seguir avançant i seguir treballant per a una majora optimista que ens demana quatre anys més de treball per a seguir transformant El Vendrell”.
A l’acte van acudir exalcaldes, exregidors, militants, simpatitzants i persones alienes al partit que van omplir de gom a gom el Centre Cívic l’Estació.

També et pot interessar

Comentaris