Marta Soler encapçalarà la llista de la CUP de Vilafranca a les municipals

23/01/2023 - 11:43h

Els cupaires presenten una candidatura amb “coneixement i experiència acumulada” per oferir una alternativa a la sociovergència

L’assamblea de la CUP de Vilafranca va acordar que Marta Soler ocuparà la posició número 1 a la llista que la formació presentarà a les eleccions municipals del mes de maig. Les quatre posicions següents les ocuparan l’actual regidor, Txus Magallón, Muntsa González, Maria Ramon i el portaveu d’aquesta legislatura, Noel Viñas. Segons la portaveu, “la idea és que l’encapçalament representi el coneixement i l’experiència acumulada per fer possible una alternativa de govern a la sociovergència, però alhora viure el present de la Vila i de les persones que hi viuen per seguir fent
créixer el nostre projecte i per afavorir i portar a la pràctica experiències i processos transformadors, també des de la institució”.

Marta Soler té 32 anys i viu al barri de Sant Julià. És graduada en Ciències Polítiques i Gestió Pública i té estudis en Administració i govern electrònic. La cap de llista és militant de la CUP, membre de La Barraca i sòcia del Casal Popular La Gueralda, i des dels 15 anys ha participat a diferents col·lectius de l’Esquerra Independentista. Ha treballat a diversos comerços de la Vila.

Des de la formació s’ha recalcat que porten vint anys dins l’Ajuntament, fent de fiscalitzador de les polítiques que desenvolupa l’equip de govern, ja que, segons els cupaires, “es tiren endavant projectes de cara a l’aparador, per fer una Vilafranca bonica pels demés, per fer-la més còmode a gent que no hi viu, i l’estan convertint en una vila grisa, sense vida i amb serveis que no són pel poble.” En aquest sentit, des de la CUP manifesten que calen polítiques transformadores, que vagin a l’arrel dels problemes i que portin un rèdit al conjunt de la ciutadania, com serien les polítiques d’habitatge, les encarades cap a la sobirania i l’economia pública i les que generen comunitat.

També et pot interessar

Comentaris