Vilafranca recuperarà les zones blaves com a màxim el mes d’abril

18/01/2023 - 12:30h

L’Ajuntament i l’empresa adjudicatària signen un contracte per 4 anys i les places de pagament s’ubicaran a les mateixes zones

Aquest dilluns es va signar el contracte amb l’empresa adjudicatària que prestarà el servei d’implantació, control, recaptació i manteniment de les zones blaves a Vilafranca.
El contracte signat per l’empresa Vopi Aparcaments SL, que ha guanyat l’adjudicació en un procés de contractació al que s’hi van presentar tres empreses, i l’Ajuntament tindrà una durada de 4 anys improrrogables i la posada en funcionament del servei s’haurà de fer en el termini de 12 setmanes, de manera que les zones blaves al nucli urbà de Vilafranca hauran d’estar operatives abans de l’11 d’abril d’enguany. Aquesta empresa ja gestiona actualment les zones blaves de Premià de Mar i Esplugues de Llobregat.

El funcionament de la zona blava serà el mateix que abans d’aquest impàs, entre que va finalitzar l’anterior concessió i el nou contracte, i s’implantarà en les mateixes zones on ja existia zona blava.

La novetat més destacada del nou contracte és que la gestió de la zona blava passa de ser una concessió a ser un contracte de titularitat municipal, de manera que els ingressos els rebrà l’Ajuntament i pagarà el servei a l’empresa adjudicatària del contracte.

A Vilafranca no es pagava per estacionar en zona blava des que l’abril del 2022 va finalitzar la concessió de l’estacionament regulat. De moment i fins que no entri en servei s’haurà de continuar fent servir el rellotge horari per regular l’estacionament.

També et pot interessar

Comentaris