El detingut per l’agressió sexual a una menor a Vilafranca passa demà a disposició judicial

09/01/2023 - 13:21h

Els Mossos estan recopilant proves per enviar-lo davant del jutge amb la imputació dels delictes de detenció il·legal i agressió sexual

El detingut per l’agressió sexual que va patir una menor la matinada de dissabte en un local d’oci de Vilafranca passarà a disposició judicial demà dimarts, 72 hores després de la seva detenció dissabte a la tarda, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, que estan acabant de recopilar proves sobre aquest fet delictiu. Al detingut se li imputaran dos delictes, un per detenció il·legal i un altre per agressió sexual.

Una menor va denunciar dissabte que el pressumpte agressor la va captar a la sortida d’una discoteca de Vilafranca i se la va emportar a casa, situada al municipi de Sant Martí Sarroca. Fonts policials van confirmar que l’arrestat va retenir il·legalment la víctima i la va violar, segons va informar l’Agència Catalana de Notícies (ACN). 

A més, la mateixa agència ha pogut confirmar que l’agressor és veí de Sant Martí Sarroca. A primera hora del matí de dissabte, segons informa l’ACN, la noia va fugir i va demanar auxili en un comerç de la mateixa població situada a uns 9 quilòmetres de Vilafranca. Van ser treballadores d’aquest establiment les que van avisar els pares de la víctima i els Mossos d’Esquadra.

En conèixer-se aquesta agressió, l’Ajuntament de Vilafranca va mostrar el seu enèrgic rebuig i condemna dels fets, així com qualsevol forma de violència masclista.

Concentració de rebuig

El col·lectiu feminista La Ruda ha convocat per aquest dilluns al vespre una concentració de rebuig a l’agressió de dissabte, a la plaça de la vila. La convocatòria és a les 8 del vespre sota el lema ‘Al Penedès ens violen i ens maten’.

També et pot interessar

Comentaris