Presó per un home que ha confessat haver matat la seva parella al partit judicial de Vilafranca

El cas el porten els Jutjats de Vilafranca del Penedès, però passarà a un de Barcelona.
05/01/2023 - 18:21h

El crim es va cometre l’estiu del 2021 i les restes de la víctima han estat localitzades soterrades en una finca del detingut

El jutjat de guàrdia de Vilafranca del Penedès ha decretat aquest dijous l’ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança per a un home detingut aquest dimarts passat, dia 3 de gener, en relació amb la mort violenta d’una persona, l’estiu del 2021.

Segons ha informat aquest mateix dijous el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), les restes de la víctima han estat trobades soterrades a una finca del detingut, situada en un terreny de la seva propietat en una zona del partit judicial de Vilafranca.

El 3d8 ha pogut concretar que es tracta d’un indret al municipi de Pontons.

L’home detingut i ja empresonat ha confessat que les restes corresponen a la seva parella.

Els fets haurien ocorregut a l’estiu del 2021. No hi havia antecedents de violència entre la parella i el jutjat vilafranquí s’inhibirà en favor d’una dependència judicial de Barcelona, donat que en aquests casos correspon la investigació al jutjat del domicili de la víctima.

La causa està oberta per un delicte d’homicidi i assassinat, el qual s’acabarà de concretar segons avancin les investigacions judicials en curs.

També et pot interessar

Comentaris