Més places, més parcs infantils i més espais verds

04/01/2023 - 14:00h

Són els desitjos dels infants, majoritàriament de 8 a 12 anys, que han fet per la Vilafranca del futur copsats per ERC

Més places, més parcs i més espais verds. Aquesta és la conclusió que ERC a Vilafranca ha tret després d’analitzar prop de 100 cartes, a través de les quals, els infants de Vilafranca han fet la seva carta dels Reis fen propostes i idees per a la Vila del futur. Propostes que han recollit els republicans durant la Fira del Gall i els dies previs de Nadal. A la carta, els infants majoritàriament de 8 a 12 anys han explicat que farien per millorar la Vilafranca del futur. I és que pel cap de llista i alcaldable per Vilafranca, Pere Sàbat, aquest és un col·lectiu que “poden tenir aportacions interessants i cal tenir en compte”. A banda, també han aparegut propostes com poder tenir més carrils bici i una vila més neta i adequada a les seves activitats. Per Sàbat l’experiència la valoren “molt positiva perquè ha estat un aprenentatge molt positiu pel fet de saber com s’imaginen els infants la Vilafranca del futur”. ERC té previst a l’hora de confeccionar el programa electoral per les municipals del proper maig alguna de les propostes més repetides.

Sàbat ha insistit explicant que “no pot ser que les ciutats estiguin pensades pels ulls només dels adults, cal veure el què demanen els infants. Vilafranca ha de ser una ciutat moderna i ben pensada”.

El 2016 es va aprovar una moció a proposta del grup de Vilafranca en Comú on demanava la creació del Consell d’Infants. Fa un any Esquerra ho va tornar a presentar però aquest cop el govern actual el va tombar.

També et pot interessar

Comentaris