El primer nadó del 2023 al Penedès és una nena de Calafell que es diu Jana

El primer nadó penedesenc del 2023, una nena nascuda el vespre d’aquest 1 de gener a l’Hospital del Vendrell (Foto: Judit Mañé)
02/01/2023 - 13:08h

Va néixer a l’Hospital del Vendrell el vespre d’aquest diumenge, dia de Cap d’Any

El primer nadó nascut a les comarques de l’Alt i el Baix Penedès aquest nou any 2023 és una nena que es diu Jana i és filla d’una parella que viu al nucli de Segur de Calafell, al municipi de Calafell.

En concret, va néixer a l’Hospital del Vendrell aquest diumenge, dia 1 de gener, a les 19.36h. Va registrar un pes de 3,3 quilos.

La petita Jana és filla de Sabah i Mohamed, una parella de nacionalitat marroquina que ja tenia dues nenes més, de 13 i 7 anys.

El part va ser natural i tant la mare com la Jana estan bé de salut, segons ha informat la Xarxa Sanitària de Santa Tecla de Tarragona, entitat propietària i gestora de l’hospital comarcal del Baix Penedès.

Aquest dilluns al matí no consta que en el que portem d’any 2023 hagi nascut cap nen o nena a la comarca de l’Alt Penedès.

Abans que ara fa un any

La petita Jana ha arribat al mon hores abans de l’any nou respecte del que havia passat ara fa un any tant a l’Alt com al Baix Penedès. Aleshores, el primer penedesenc -David Martínez Saavedra- va néixer a les 5.13h de la matinada del dia 2 de gener del 2022, també a l’Hospital del Vendrell.

A la comarca de l’Alt Penedès, el primer nadó del 2022 va ser Alexandra Yonshon, nascut a les 20.17h del mateix 2 de gener del 2022, a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès a Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris