Ara El Vendrell i Convergents pacten concórrer plegats a les municipals

Joan Maria Diu i Lidia Rodríguez, al centre, amb dirigents dels dos partits.
22/12/2022 - 19:39h

La cap de llista de cara als comicis del 23 de maig del 2023 serà Lidia Rodríguez, d’Ara El Vendrell, amb Joan Maria Diu (Convergents) de segon

Les formacions polítiques Ara El Vendrell i Convergents Vendrell han anunciat aquest dijous que concorreran conjuntament a les municipals del 28 de maig del proper 2023.

Lidia Rodríguez, d’Ara El Vendrell, encapçalarà la llista electoral com ja va fer l’any 2019, mentre que Joan Maria Diu, de Convergents, serà el número 2.

Els dos partits han anunciat també que les negociacions per fer un pacte electoral conjunt varen començar fa unes setmanes i a partir d’ara seran les executives locals de les dues formacions les que començaran a treballar plegades “posant en comú les necessitats del Vendrell i els objectius a treballar d’ara endavant per fer el programa electoral conjunt”.

L’objectiu d’Ara El Vendrell i Convergents és, segons han dit, “representar el màxim de vendrellencs i vendrellenques per tal de fer política municipalista prioritzant les persones”.

Lidia Rodríguez i Joan Maria Diu afirmen que són conscients dels “reptes als quals s’enfronta el Vendrell i els objectius que a curt, mig i llarg termini s’han de marcar en l’àmbit municipal”.

Havent arribat al pacte anunciat aquest dijous, Ara El Vendrell i Convergents Vendrell també han apuntat que continuaran parlant amb altres formacions polítiques locals perquè s’hi puguin sumar, “sempre que es vulgui treballar amb caire i objectius municipals en benefici del Vendrell

També et pot interessar

Comentaris