Dos detinguts al Vendrell quan portaven 14 quilos de marihuana

La droga intervinguda.
21/12/2022 - 13:51h

Van fugir temeràriament d’un control policila i van provocar danys a tres vehicles dels Mossos d’Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria del Baix Penedès van detenir dilluns dos homes, de 23 i 34 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues, atemptat als agents de l’autoritat, lesions lleus i resistència als agents de l’autoritat. A més, el detingut de 34 anys també va ser arrestat per conducció temerària.

Els fets van succeir a les 22.30h durant un control de pas que es va muntar a l’autopista AP-7 a la sortida del Vendrell. Tot just començar, un vehicle es va apropar a la posició dels agents i, quan un d’ells va indicar al conductor que s’aturés per fer les comprovacions pertinents, l’home va accelerar i va fugir a gran velocitat.

Ràpidament, les patrulles van iniciar el seguiment del vehicle escàpol i van coordinar-ser per barrar-li el pas al lloc més segur possible. El conductor va fer maniobres de forma temerària i va intentar treure de la via els vehicles policials. D’aquesta manera, va aconseguir accedir al Vendrell per la carretera N-340 fins que allà els mossos van poder tancar-li el pas. En veure’s acorralat el conductor escàpol va intentar fugir xocant i provocant danys a tres vehicles policials.

Finalment, els agents van poder aturar el vehicle i interceptar els dos ocupants quan intentaven fugir corrents. En aquest sentit, els mossos van haver de reduir els dos homes ja que es van resistir i un d’ells va intentar agredir els agents.

Un cop les dues persones van poder ser detingudes, els agents van escorcollar-los tant a ells com al vehicle i van descobrir que transportaven quatre bosses amb  13,8 kg de marihuana. A més, als dos individus se’ls va intervenir 9081,20 euros en efectiu.

Els mossos van traslladar el vehicle a dependències i van detenir els dos homes. Aquests han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.

Dos detinguts per tràfic de cocaïna i haixix en un altre control de pas

D’altra banda, la matinada de dimarts, agents de seguretat ciutadana de la comissaria del Baix Penedès van detenir dos homes de 21 i 31 anys per un delicte de tràfic de drogues.

Aquestes detencions s’emmarquen en la prevenció que els mossos fan al territori i que, entre d’altres, compten amb controls que es fan de forma recurrent per prevenir tot tipus de delictes. Així, en un control de pas situat a la rotonda d’accés a l’AP-7 des de la zona sud del Vendrell, els mossos van veure com un vehicle, abans d’arribar a la seva posició, donava mitja volta en detectar la presència policial.

Els mossos van seguir-lo per fer les comprovacions pertinents i quan es disposaven a aturar-lo, a dins del nucli urbà del Vendrell, van veure com el copilot llençava de forma dissimulada una bossa petita de color blanc.

Aleshores, els agents van aturar el vehicle i van poder recuperar la bossa. A l’interior hi havia 12 paperines amb cocaïna.

Tot seguit, els mossos van escorcollar el vehicle i els dos homes i van trobar-los 405 euros en efectiu distribuïts en bitllets de diferents valors i una peça d’haixix.

Per tot plegat, els agents els van detenir per un delicte de tràfic de drogues.

A aquests dos detinguts els consta una desena d’antecedents.

També et pot interessar

Comentaris