El Club Voleibol Vilafranca reparteix el segon premi de la nova loteria La Dooble

21/12/2022 - 12:51h

L’entitat vilafranquina ha venut una butlleta amb el número 2280483 que ha guanyat 100.000 euros

El Club Voleibol Vilafranca ha venut un dels segons premis de la nova loteria catalana La Dooble, una loteria creada nova aquest any enfocada especialment per les entitats de Catalunya, que aquest dimarts sortejava un primer premi d’1 milió d’euros i cinc segons premis de 100.000 euros. Precisament un d’aquests segons ha caigut a l’entitat vilafranquina que enguany va optar per aquesta nova loteria catalana. Tal i com ha explicat al 3d8 la seva tresorera, Tània Bayon, el club ha venut prop de 2.000 participacions al preu de 5 euros, dels quals un euro se l’emportava l’entitat esportiva. “Hem tingut totes les facilitats del món i ha sigut molt fàcil treballar amb aquesta nova loteria. En tot moment ens han assessorat perquè en ser nova hi havia molts dubtes”.

Buscant l’afortunada o afortunat

Hores d’ara des del club no tenien localitzada la persona afortunada però es mostraven molt contents i apostaven fermament per aquest nou sistema de loteria nadalenca i és que Loteries de Catalunya garantien que tots els premis anirien a parar a una butlleta venuda entre totes les entitats del territori català que enguany hi han participat. A tot Catalunya hi han participat més de 700 entitats i a Vilafranca ho han fet el Casal, Cineclub, Univers Penedès, Llambrusca, Ampert, el CP Sant Ramon, la Parròquia de Santa Maria, el Cristòfor Mestre a o el mateix Voleibol Vilafranca. I cal afegir que en el cas de no sortir la butlleta afortunada els 100.000 euros aniran a parar íntegres a l’entitat.

En aquesta nova loteria es juguen dos números. Un d’individual que correspon a cada butlleta venuda i un de col·lectiu per l’entitat que en aquest cas era el mateix a cada butlleta. Així, el número individual afortunat ha estat el 2280483 i el col·lectiu de l’entitat era el 10.118.  El sorteig també repartia tres premis col·lectius de 30.000, 20.000 i 10.000 que en aquest cas no ha caigut a cap entitat de la comarca.

17 equips

El Club Voleibol Vilafranca té nova junta des d’un any i compta amb 17 equips. Cada jugador del club tenia un talonari de 25 números que havia de vendre tot i que els que no es van vendre s’han retornat i aquests no entraven al sorteig. El número premiat amb els 100.000 euros s’ha venut entre l’aleví B de l’entitat però no es coneix el guanyador o l’afortunat no s’ha donat a conèixer. Un guanyador que té fins al 20 de març per cobrar-lo i que si no el cobra els diners aniran a parar a l’entitat.

El premi d’un milió d’euros l’ha venut l’Institut Martí i Franquès de Tarragona i els quatre segons premis restants han anat a parar a la Unió de Pagesos de Catalunya, l’Associació Amigues de la Maternitat d’Elna, la Federació Xarxa Gatera de Girona i al Centre Social de Sants.

Finalment també hi havia deu tercers premis de 10.000 euros, un dels quals ha anat a parar al Casal de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris