L’Ajuntament torna a impulsar les visites a persones més grans de 80 anys que viuen soles

20/12/2022 - 15:13h

Persones voluntàries passen per les llars de les més de 700 persones d’aquestes característiques empadronades a Vilafranca

La regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament de Vilafranca ha tornat a posar en marxa aquest Nadal les visites a les persones grans que viuen soles a la vila.

Persones voluntàries, integrants de la Comissió municipal pel benestar de la gent gran, acompanyades d’altres voluntaris i voluntàries, estan visitant aquests dies les més de 700 persones majors de vuitanta anys, empadronades a Vilafranca i que consta que viuen soles.

Les persones visitades són obsequiades amb una manualitat confeccionada pels grups de manualitats del Casal Municipal de Gent Gran del Tívoli, i amb una capseta de catànies.

El regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, explica que aquestes visites tenen dos objectius, “el primer és felicitar el Nadal i que les persones se sentin acompanyades i membres de la nostra comunitat. El segon i no menys important, és detectar les possibles necessitats que alguns membres d’aquest col·lectiu puguin tenir tant a nivell personal com de l’estat del seu habitatge i així poder-hi donar una resposta activa des dels Serveis Socials municipals”.

També et pot interessar

Comentaris