Projecte d’instal·lació de semàfor davant l’escola Guerau de Peguera de Torrelles de Foix

Projecte de pas de vianants regulat amb semàfor a la BV-2122 a Torrelles de Foix | Diputació de Barcelona
05/12/2022 - 10:00h

El projecte té com a objectiu millorar les condicions de seguretat del pas de vianants en un espai amb una concentració elevada d’usuaris vulnerables com són els escolars

La Diputació de Barcelona ha realitzat un projecte per a la instal·lació d’un semàfor en pas de vianants a la carretera BV-2122 a l’altura del PK 2,260, davant l’escola Guerau de Peguera, a Torrelles de Foix. El projecte, que ha estat lliurat a l’ajuntament té com a objectiu millorar les condicions de seguretat del pas de vianants, atenent que hi ha una concentració elevada d’usuaris vulnerables com son els escolars.

L’actuació, que compta amb un pressupost de licitació de 35.031,76 euros i el termini d’execució d’un mes, comporta la instal·lació d’un nou semàfor amb bàcul amb polsador al pas de vianants en els dos sentits, així com el repetidor per a vehicles en ambdós sentits de circulació.

Els semàfors es connectaran al quadre elèctric del camp de futbol, gestionat per l’ajuntament, amb l’armari regulador situat a la vorera del marge dret. El projecte inclou la construirà un nou tram de vorera al marge esquerre amb la finalitat de donar continuïtat a la vorera existent fins al pas de vianants.

Aquest pas de vianants uneix l’aparcament, que hi ha al marge dret de la carretera, amb l’escola Guerau de Peguera, amb un refugi central que permet creuar la carretera en dues fases. Actualment, a l’entorn previ al pas de vianants no hi ha voreres, amb parterre enjardinat  al marge esquerre, mentre que a partir del pas hi ha voreres a ambdós costats de la via.

També et pot interessar

Comentaris