El poble de Canyelles un any més serà la capital del Nadal

29/11/2022 - 12:24h

Més de 350 parades de productes nadalencs, tradicionals, de jardineria, artesania i alimentació i amb un programa d’actes molt extens, proposta per al cap de setmana

Aquest cap de setmana Canyelles viurà una Fira de Santa Llúcia molt especial que ve carregada de sorpreses i novetats i és que enguany arriba a l’edició número vint amb la fermesa d’haver-se consolidat com la segona fira de Nadal més important de Catalunya havent superat els 72.000 visitants en les darreres edicions.

Dissabte i diumenge, els carrers del municipi es tornaran a convertir en un gran mercat de Nadal, amb més de 350 parades de productes nadalencs, tradicionals, de jardineria, artesania i alimentació i amb un programa d’actes molt extens, amb més exposicions, més tallers infantils, l’Arbre dels Desitjos, la tradicional escudella de Nadal la Haima del Patge Vibó, les activitats per als més petits a la zona del Pol Nord, el Tió Gegant, la Botiga del Nadal, el lliurament dels tions als nadons que han nascut durant el 2022 a Canyelles, Moments d’Art, la casa de la xocolata, el concurs de dibuix infantil, entre d’altres… La màgia de Harry Potter tornarà a omplir el Castell de Canyelles i de nou, el Park Noël, un gran espai dedicat al Pare Noel ple de sorpreses per als més petits. Dos espais per als quals s’ha fet una venda d’entrades online i també els dos dies de Fira de forma presencial. També es preveu que els dos espais s’obrin el dia 6 de desembre.

Novetats del 20è aniversari

Per commemorar aquesta 20a edició s’han preparat diverses novetats: Un piromusical especial 20è aniversari a càrrec de Pirotècnia Igual, una trobada-intercanvi de plaques de cava amb una placa commemorativa, una exposició de play mòbil, l’estrena de la nadala ‘A Canyelles ja és Nadal’ de la mà del grup Duet d’Ambient o la presentació d’un llibre de memòria històrica de Canyelles.

Entre les novetats destaca la creació d’un bombó especial, que es converteix en les postres de la Fira, una col·laboració de Ludomar i Pastisseria Hidalgo. També destaca l’actuació-concert de la cantant Dàmaris Gelabert que, presenta el seu llibre de contes ‘Magrada el Nadal’ i que serà nomenada com a Ambaixadora del Nadal. Al seu costat una altra Convidada d’Honor de la 20a Fira de Santa Llúcia, la periodista de TV3, Anna Poch.

Zones d’aparcament i autobusos llançadora

El municipi tornarà a habilitat fins a 12 zones d’aparcament amb motiu de la Fira. I posarà a disposició dels visitants un servei d’autobusos gratuïts des de Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Sitges i Sant Pere de Ribes. Tota la informació relacionada amb la fira i els seus actes es pot consultar al web www.canyelles.cat

També et pot interessar

Comentaris