L’Arsenal col·labora amb el Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de l’Alt Penedès

16/11/2022 - 16:55h

Dues alumnes de l’Escola Municipal d’Art de Vilafranca han dissenyat els suports gràfics per al Decàleg de bones pràctiques dels treballadors socials

Andrea Amo i Joel Blanch, alumnes de Gràfica Audiovisual de l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca, han dissenyat els suports gràfics per al Decàleg de bones pràctiques dels treballadors i treballadores socials que desenvolupen la seva tasca a l’Alt Penedès i que impulsa el Comitè d’Ètica dels Serveis Socials a la comarca.

El decàleg recull els procediments, actituds i normes que els treballadors i treballadores socials han de mantenir en el desenvolupament de la seva activitat professional, per tal de garantir els dret a la intimitat i a la confidencialitat de les persones usuàries del servei.

La col·laboració s’ha realitzat des del mòdul pilot de Formació en Entorn Professional. En aquest mòdul l’alumnat treballa des d’una empresa simulada, desenvolupant projectes reals. 

Amb la incorporació del mòdul de Formació en Entorn Professional, l’escola vol establir contacte entre l’alumnat, l’entorn laboral real i el teixit empresarial. L’objectiu és potenciar les competències professionals i afavorir la futura incorporació de l’alumnat al món laboral, ja que aquests adquireixen experiència en el desenvolupament de projectes reals. 

També et pot interessar

Comentaris