L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca congela les taxes i impostos per al proper any

07/11/2022 - 16:09h

La proposta no va rebre cap vot negatiu per part dels regidors del consistori

En el Ple Extraordinari celebrat el passat 3 de novembre a la Sala de Plens de l’Ajuntament, es van aprovar les ordenances municipals per a l’exercici 2023. La característica principal és que es congelen tots els impostos i taxes dependents de l’Ajuntament. La proposta no va rebre cap vot negatiu per part dels regidors i regidores del Consistori.

El Regidor d’Hisenda, Joan Olivella, va exposar que els ciutadans estan patint un increment asfixiant de preus al consum i que l’Ajuntament vol alleugerir aquesta pressió no augmentant els impostos, en una decisió que també s’ha pres en els darrers tres anys d’aquesta legislatura.

A les ordenances per al proper any s’han inclòs bonificacions per a l’IBI i per a les entrades a la Piscina Municipal, a més d’ajustaments de tipus tècnic. També s’ha introduït una diferenciació entre les visites guiades al castell i les no guiades, per potenciar les visites al conjunt monumental. Una altra ordenança que s’ha modificat és la que afecta a la llar d’infants, perquè les famílies usuàries amb infants de dos anys tinguin la gratuïtat de la llar, gràcies a la subvenció del Departament d’Educació.

També et pot interessar

Comentaris