PreZero i treballadors s’asseuran demà divendres a negociar

27/10/2022 - 16:41h

El departament de Treball mediarà en una trobada que busca un acord per posar fi a la vaga de recollida del porta a porta que va camí de complir 20 dies

Ha costat, però finalment els representants de la plantilla i la direcció de l’empresa PreZero s’asseuran avui al voltant de la mateixa taula sota la mediació del Departament de Treball. Aquest era el compromís que van adquirir en la reunió de divendres passat entre totes les parts per iniciar una negociació que no s’ha produït en tota la setmana.
El cas és el que els darrers set dies s’han anat succeint diferents episodis, algun dels quals ha implicat la condemna enèrgica per part de la Mancomunitat, l’ens que gestiona el contracte amb l’empresa per a la recollida del porta a porta a Sant Sadurní, Olèrdola, Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles i Sant Quintí de Mediona. La matinada de dimecres es va produir una crema de residus en una àrea tancada en construcció a Sant Pere Molanta. La Mancomunitat continua vigilant que es compleixin els serveis mínims i continua la tramitació de l’expedient sancionador a PreZero.


D’altra banda, la vaga va ser un dels punts de debat del ple ordinari a Sant Sadurní, on la CUP va presentar una moció en suport dels treballadors i va incidir en la necessitat que es negociïn millores salarials i laborals.
De la seva banda, ERC de Sant Sadurní ha emès un comunicat en què lamenta “la falta d’interlocució amb la Mancomunitat”, així com les “conductes violentes” que ha patit la brigada municipal per part dels piquets.

També et pot interessar

Comentaris