L’Arboç consolida la Mostra de l’Enramada com un referent enogastronòmic

26/10/2022 - 19:18h

Durant 3 dies es van vendre més de 20.000 tiquets de degustacions i també es va omplir la Mostra del Col.leccionisme Playmobil i Lego

L’Arboç va viure el cap de setmana passat amb una gran afluència de públic d’arreu del territori per viure i gaudir de la IX Mostra de l’Enramada. Més de 10.000 visitants, un públic jove i també familiar, han consolidat la Mostra com un referent indiscutible de l’enogastronomia penedesenca, es destaca des de l’organització.

Durant 3 dies, la IX Mostra de l’Enramada i la II Mostra de Col·leccionisme de Playmòbil i Lego van esdevenir un pol d’atracció aprofitant el bon temps i la variada oferta d’activitats per a grans i petits. 

En aquesta edició s’han venut més de 20.000 tiquets de degustacions que s’han bescanviat en els 18 expositors de la mostra o bé per poder jugar a les 3 pistes gegants d’Scalextric o les màquines Arcade.

Marcos Díaz, reconegut pastisser baixpenedesenc, va ser l’encarregat d’inaugurar la Mostra de l’Enramada el passat divendres, que ja des del primer moment va comptar amb una elevada presència de públic.

Ha estat una edició on, a més, el públic va poder gaudir de ‘showcookings’ molt atrevits i un taller de còctels a càrrec de Marta Clot, sommelier i influencer penedesenca.

Una altra activitat destacada va ser el taller ‘Passió per la xocolata’, un taller diferent on els participants van poder provar l’enramada més dolça. I com cada any també es va organitzar una caminada per la vinya penedesenca amb visita i tast al Celler Entrevinyes, diumenge al matí.

Tastos, ‘showcookings’, tallers, diorames de playmobil i lego espectaculars, inflables, música, caminades i moltes altres activitats van acabar de configurar un gran cap de setmana a l’Arboç.

L’esdeveniment va ser pensat i concebut per a un públic familiar, tot plegat organitzat la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

També et pot interessar

Comentaris