El CCBP aprova una segona pròrroga del servei comarcal de recollida de residus

20/10/2022 - 19:52h

La mesura servirà per continuar oferint el servei mentre s’acaba de redactar el plec de condicions per a una nova licitació

El ple del Consell Comarcal del Baix Penedès ha aprovat la segona pròrroga del conveni de recollida de residus comarcal que executa l’empresa comarcal EcoBP, SL.

D’aquesta manera, es dona continuïtat al servei de recollida de residus mentre s’acaba de redactar el plec de condicions del projecte i es licita el nou servei de recollida.

Mentrestant, amb l’aprovació d’aquesta pròrroga es manté el servei de recollida, que finalitzarà en el termini mínim indispensable en el que el CCBP i els diversos ajuntaments receptors del servei tinguin aprovat el nou sistema de recollida que ha de substituir el que ofereix la societat comarcal.

En qualsevol cas però, aquesta segona pròrroga no pot anar més enllà del 31 de desembre del 2023, data límit del mateix, i en què es dissoldrà la societat EcoBP, SL.

No obstant aquesta nova pròrroga del servei deixa la porta oberta ha desvincular-se’n en qualsevol moment, en el cas que algun ajuntament receptor del servei tingui aprovat el nou sistema que ha de substituir el que oferia la societat comarcal abans del termini de finalització del conveni únic pactat, sense necessitat de fer-se càrrer de la pròrroga fins el 31 de desembre del 2023.

L’acord es va aprovar en la sessió plenària celebrada aquest dimecres per majoria absoluta, amb els vots favorables de tots els grups excepte Ciutadans, que es va abstenir.

El servei comarcal de recollida de residus a través del CCBP actualment es presta als municipis d’Albinyana, Banyeres del Penedès, Bellvei, la Bisbal del Penedès, Bonastre, Masllorenç, el Montmell i el Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris