SOMI tornarà a presentar candidatura a les eleccions municipals del 2023 al Vendrell

20/10/2022 - 16:04h

El cap de llista serà Israel Carrión, que aquest dimecres va presentar en roda de premsa el president del partit, Josep Anglada

La formació política Som Identitaris (SOMI) es tornarà a presentar el maig del 2023 a unes eleccions municipals del Vendrell. El cap de llista serà Israel Carrión, que el 2019 va ocupar el segon lloc de la candidatura.

El president del partit, Josep Anglada, va explicar dimecres en la presentació del projecte que Carrión “és el canvi que està esperant el Vendrell, ja que és l’únic candidat que pot tornar a il·lusionar a tots els vendrellencs”.

El president de SOMI va assegurar que amb Carrión començava “la reconquesta del Vendrell” i es va mostrar convençut que SOMI és “l’únic partit que pot generar il·lusió als ciutadans” i esdevenir una veritable “alternativa de govern”.

Finalment, Anglada va dir que Carrión “és l’únic polític que pot tornar a recuperar l’esperit d’aquella ciutat alegre i segura on tothom es pugui sentir a gust, i perquè no estigui sotmesa als delinqüents, als okupes, als menes i a la immigració”.


De la seva banda, Israel Carrión va explicar que SOMI es presenta per resoldre problemes com “la delinqüència, l’elevat atur o el treball precari”, i va voler deixar clar que, al seu parer, “la política no comença al Parlament, sinó que comença als nostres carrers, cosa que els partits tradicionalistes encara no han entès”.

Respecte als minsos resultats que el partit va treure el 2019, el candidat creu que va ser “perquè el projecte es va engegar de forma precipitada”. “Va ser un canvi radical de partits i molta gent no va tenir temps de conèixer-nos”, va afegir Carrión.

També et pot interessar

Comentaris