El cicle “Petjades Penedès” d’Òmnium visita el Castellot de Castellví de la Marca

10/10/2022 - 12:18h

A l’acte d’aquest diumenge tindrà lloc una descoberta guiada de geologia i botànica a càrrec del professor de la UAB Ramon Martí i Castelló

Aquest diumenge 16 d’octubre Òmnium Alt Penedès ens porta a visitar el Castellot, a Castellví de la Marca, on tindrà lloc una descoberta guiada de geologia i botànica a càrrec del professor de la UAB Ramon Martí i Castelló.
L’activitat tindrà lloc al matí i s’han habilitat dos punts de trobada: l’Arxiu comarcal de Vilafranca del Penedès, a 2/4 de 10 del matí o les Cases Noves de la Riera, al peu del Castellot, a les 10 h. La durada prevista és d’unes quatre hores i té un cost de 3 €, que s’abonaran el mateix dia de la sortida. Les persones interessades es poden inscriure fins al dia 12 d’octubre a l’enllaç ja.cat/PetjadesOCAPCas.

Cicle “Petjades Penedès”

Aquesta activitat, que es va ajornar el mes de maig a causa de l’onada de calor, s’emmarca dins del cicle «Petjades Penedès», que amb motiu del 50è aniversari de l’entitat a la comarca, ens porta a descobrir diferents racons del territori amb algun interès especial. Fins ara el cicle ens ha portat a l’Espai Xocolata Simón Coll i una ruta modernista a Sant Sadurní d’Anoia, al Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria i el castell de Penyafort a Santa Margarida i els Monjos, al jaciment arqueològic del castell d’Olèrdola i al Santuari de la Mare de Déu de Foix i les Dous a Torrelles.

També et pot interessar

Comentaris