El Dia Mundial de la Salut Mental es commemora avui amb la pel·lícula ‘Especiales’

10/10/2022 - 09:27h

La Taula de la Salut Mental de l’Alt Penedès continua amb la seva programació d’actes, que finalitzarà el 20 d’octubre

La Taula de Salut Mental de l’Alt Penedès continua amb els actes de commemoració del Dia Mundial de la Salut mental. Avui a les 7 de la tarda a la sala Zazie del Casal de Vilafranca s’ha programat una sessió de cinema i salut mental a càrrec del grup cooperatiu d’inserció laboral Entrem i la Fundació Mas Albornà. En aquesta sessió, que és gratuïta, es projectarà la pel·lícula francesa “Especiales”, d’Eric Toledano i Olivier Nakache. La vetllada finalitzarà amb una degustació de productes Mallart.

Finalment, el 20 d’octubre es clourà el programa d’activitats amb el ple de la Taula per a la Salut Mental de l’Alt Penedès durant el qual es presentarà el mapa de recursos en salut mental de la comarca i es farà l’acte d’adhesió de nous membres a la Taula. L’acte, que es farà al Consell Comarcal de l’Alt Penedès a les 10 del matí, tindrà la presència de la directora general del Pla nacional de la Salut Mental i Addicions.

La Taula de Salut Mental de l’Alt Penedès està formada per 15 entitats de la comarca que treballen directament o indirectament en salut mental des dels àmbits laboral, social, sanitari i educatiu, entre d’altres.

També et pot interessar

Comentaris