Diversos actes amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental a l’Alt Penedès

06/10/2022 - 12:36h

La commemoració comença demà amb el lliurament de premis del concurs literari “Les paraules parlen per tu”

La Taula per la Salut Mental de l’Alt Penedès ha presentat les activitats que ha programat enguany per celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental. Els actes comencen demà, 7 d’octubre, amb l’acte de lliurament de premis del 3r concurs literari “Les paraules parlen per tu”, organitzat pel Servei de Salut Mental de l’Alt Penedès. Serà a les 12 del migdia a l’auditori de Vinseum.

Per dissabte s’ha organitzat un torneig de tenis taula i una paella de germanor al pati de l’escola Pau Boada de Vilafranca, que organitza El Turó, Salut Mental.

El dia 10 d’octubre a les 7 de la tarda a la sala Zazie del Casal de Vilafranca s’ha programat una sessió de cinema i salut mental a càrrec del grup cooperatiu d’inserció laboral Entrem i la Fundació Mas Albornà. En aquesta sessió, que és gratuïta, es projectarà la pel·lícula francesa “Especiales”, d’Eric Toledano i Olivier Nakache. La vetllada finalitzarà amb una degustació de productes Mallart.

Finalment, el 20 d’octubre es clourà el programa d’activitats amb el ple de la Taula per a la Salut Mental de l’Alt Penedès durant el qual es presentarà el mapa de recursos en salut mental de la comarca i es farà l’acte d’adhesió de nous membres a la Taula. L’acte, que es farà al Consell Comarcal de l’Alt Penedès a les 10 del matí, tindrà la presència de la directora general del Pla nacional de la Salut Mental i Addicions.

La Taula de Salut Mental de l’Alt Penedès està formada per 15 entitats de la comarca que treballen directament o indirectament en salut mental des dels àmbits laboral, social, sanitari i educatiu, entre d’altres.

També et pot interessar

Comentaris