Últims dies per sol·licitar subvenció per al pagament de lloguer per a joves

05/10/2022 - 11:53h

Fins aquest divendres, els joves de fins a 36 anys poden demanar uns ajuts que tramita el Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès

Els joves de fins a 36 anys que tinguin un contracte de lloguer d’un habitatge o habitació o un contracte de cessió d’ús, poden sol·licitar una subvenció.

Des del Servei Comarcal d’Habitatge s’aconsella fer el tràmit per internet i tenir la documentació preparada abans de fer-lo. Necessitaran tenir un certificat digital, el certificat de titularitat d’un compte bancari, el contracte de l’habitatge o habitació i els rebuts dels pagaments. També cal estar empadronat/ada a l’habitatge i acreditar els ingressos de l’exercici 2021.

L’import d’aquestes subvencions podrà ser de fins a 250 euros mensuals (amb el límit de l’import mensual de la renda o del preu de cessió) i es concedirà per 1 any. Poden ser beneficiàries d’aquesta subvenció totes les persones convivents titulars del contracte que compleixin els requisits de la convocatòria.

El termini per sol·licitar aquestes subvencions finalitza el divendres 7 d’octubre a les 15 hores. Tota la informació referent a aquesta convocatòria es pot trobar a la pàgina web del Servei Comarcal d’Habitatge https://www.ccapenedes.cat/habitatge/subvencions-lloguer

També et pot interessar

Comentaris