Comença l’expedició del Carnet Jove Local de Vilafranca amb 84 avantatges

04/10/2022 - 10:09h

L’augment representa un 75% més de prestacions, que se centren en l’àmbit del municipi

El nou Carnet Jove local es comença a expedir des d’avui a Vilafranca del Penedès. El nou carnet es pot aconseguir a través del web www.carnetjove.cat/vilafranca.
Els titulars del Carnet Jove de la Vila veuran modificada la imatge del carnet, que incorpora l’escut de Vilafranca -a més a més del de la Generalitat- i la personalització del butlletí, el web i l’APP del carnet, que des d’ara prioritza tots aquells avantatges que puguin gaudir en el seu dia a dia a Vilafranca, i que se sumen als avantatges que poden gaudir a nivell nacional i internacional.


Així mateix, els joves podran gaudir des d’avui dels nous avantatges i serveis que s’han incorporat en els darrers mesos com a conseqüència de la campanya de captació de comerços que es va iniciar la primavera passada. En total, Vilafranca afegeix 36 nous avantatges, que són sobretot en l’àmbit del dia a dia dels joves a nivell local com poden ser la salut, formació, esport, cultura, alimentació, llar, perruqueria…


Aquest increment assolit significa un augment del 75% en relació al nombre d’avantatges que ja s’oferien abans de la campanya de captació, de manera que ara s’arriba al total de 84 avantatges. D’aquesta manera, els titulars del Carnet Jove de Vilafranca del Penedès, podran gaudir d’aquesta renovada i ampliada oferta local, que se suma als prop de 8.000 avantatges de què poden gaudir al conjunt de Catalunya, així com als que s’ofereixen arreu d’Europa. A més
a més, el nombre d’avantatges locals anirà creixent en les properes setmanes a mesura que s’hi afegeixin nous comerços.

El departament de Joventut de la Generalitat va iniciar en fase de prova pilot el Carnet Jove Local el 2018 en un total de set municipis catalans. L’èxit de la iniciativa fa que Joventut l’hagi seguit estenent a nous municipis i comarques, com és el cas d’aquests 10 ens locals que avui estrenen carnet.

És per aquest motiu, i veient els avantatges que aquest carnet suposa tant pel jovent com pel comerç local, que l’Ajuntament de Vilafranca s’ha adherit a aquesta iniciativa.

També et pot interessar

Comentaris