Una baralla a la plaça de l’Estació de Vilafranca acaba amb dos ferits, un d’ells detingut per la Policia Local

Diversos policies amb l’agressor després de ser colpejat per coneguts de la víctima.
01/10/2022 - 13:49h

L’incident d’aquest divendres al vespre va iniciar-se suposadament arran d’un primer insult que va rebre qui va acabar detingut

Aquest divendres al vespre, al voltant de les 21h, es va produir una baralla a la zona de sortida de l’estació de Renfe de Vilafranca del Penedès que va acabar amb dues persones ferides, una de les quals va ser detinguda per la Policia Local com a suposada autora d’una agressió inicial amb arma blanca.

Segons ha pogut saber el 3d8, l’incident s’hauria originat quan una persona va discutir o insultar una altra, que va reaccionar traient una navalla i intentant d’agredir-la. De fet, ho va aconseguir, si bé sortosament per a la víctima només va rebre una ferida sense gravetat al coll.

Els equips mèdics desplaçats a la plaça de l’Estació arran de la baralla van poder curar la víctima al mateix indret, sense necessitat de traslladar-la a l’hospital.

Reacció contra l’agressor

Qui sí que va acabar a l’Hospital de l’Alt Penedès va ser l’agressor. Arran de la seva acció, testimonis dels fets han explicat al 3d8 que unes quatre persones que serien conegudes de la víctima van començar a colpejar l’home que duia la navalla.

Al final, aquest va acabar malmès pels cops i detingut per agents de la Policia Local de Vilafranca, com a presumpte autor d’un delicte de lesions per l’agressió amb arma blanca.

Fins l’indret també s’hi van desplaçar efectius dels Mossos d’Esquadra, però no van arribar a intervenir en unes diligències iniciades per la Policia Local de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris