La Bisbal del Penedès va ser dissabte la seu de la trobada comarcal de la gent gran del Baix Penedès

Un moment de la trobada. (Foto: Ajuntament de la Bisbal del Penedès)
28/09/2022 - 12:04h

La festa va comptar amb unes 200 persones del municipi, Masllorenç, Bonastre, el Montmell i Albinyana

Un total de 197 persones van gaudir dissabte a la Bisbal del Penedès de la trobada d’associacions de la gent gran del Baix Penedès. Hi van participar les entitats de Bonastre, Masllorenç, Albinyana, el Montmell i la Bisbal.

A l’inici hi va haver una benvinguda institucional a càrrec de l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; el president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Sans; i la regidora de la Gent Gran, Paqui Cepas.

La benvinguda va finalitzar amb una introducció a la ruta de les tavernes per part de l’arxiver local, Jordi Ferran.

A continuació, els i les participants van fet la ruta de les tavernes pel municipi. Tot seguit, la plaça de l’Església va acollir un tast de vins i caves de Cellers Domenys amb el sommelier Xavier Viles i l’actuació del Ball de Gitanes de la Bisbal del Penedès i els grallers de la Societat.

En acabar, els assistents van dinat arròs a la Societat i van gaudir de l’actuació del Duet Alma.

La regidora de la Gent Gran de la Bisbal del Penedès va explicar que “hem gaudit molt amb la trobada i ha estat una jornada molt profitosa” i va voler agrair la feina de l’Associació de la Gent Gran de la Bisbal en l’organització i també dels voluntaris, el Pol, la Carlota i l’Aniol de Teatre Espai del Vendrell, “que han ofert unes xerrades molt interessants i, alhora, divertides sobre la ruta de les tavernes als assistents”.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès Agnès Ferr ha explicat que, durant la trobada, es va apostar pels productes locals “perquè a la Bisbal comptem amb grans productors i productes de proximitat”.

També et pot interessar

Comentaris