La Bisbal del Penedès celebra diumenge la tradicional Fira

27/09/2022 - 20:00h

El certamen amb més de 150 anys d’història inclou diverses activitats, exposició de productes i d’entitats i se tindrà lloc a les places de l’Església i Major

Com cada primer diumenge del mes d’octubre, el municipi de la Bisbal del Penedès celebrarà aquest proper cap de setmana ‘La Fira’, un esdeveniment amb més de 150 anys d’antiguitat que aplega una àmplia oferta d’activitats.

Des de les 10h, la plaça de l’Església acollirà una exhibició de puntes de coixí i les parades de la Fira d’entitats i d’artesania, la degustació de vins i menjars i la mostra de comerços bisbalencs.

En aquest espai, també es durà a terme la tómbola parroquial. Serà a les 11h quan l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, faci la seva salutació i doni la benvinguda als participants i assistents. Mentrestant, a la plaça Major ja es podrà gaudir dels jocs de fusta amb la instal·lació ‘Xics del xurrac’ i de l’espai infantil de lectura i dibuix, ubicat al davant del Centre Municipal de Cultura (CMC).

A partir de les 17h, el CMC acollirà el conta contes ‘Contes de Mil Maneres’ i, a les 19h, l’espectacle de contes improvisats per a totes les edats ‘Els Contes perduts’.

A les 18.30h es farà un tast de productes organitzat des de Torclum, Cellers Domenys i el Restaurant Ull de Llebre. Les places són limitades i la venda de tiquets la fan els mateixos organitzadors. La jornada de ‘La Fira’ finalitzarà amb el concert del grup “Elles Músic Band” a les 20h.

Rebost solidari
Durant tota la jornada també hi haurà una parada del Rebost solidari, on es recolliran conserves, brou, cereals, llaunes, paper higiènic, llet i precuinats per a les famílies usuàries d’aquest servei municipal.

D’altra banda, l’ADF Clot de Bou també tindrà presència a ‘La Fira’ i mostrarà els seus vehicles, així com oferirà treballs manuals per als més menuts i atendrà les persones interessades en fer-se voluntàries de l’entitat.

La Fira de la Bisbal va néixer fa més de 150 anys i, any rere any, aplega les entitats del municipi, el comerç local, els productes bisbalencs, parades vingudes d’arreu, activitats per a petits i grans, cultura popular i música en directe al nucli històric de la Bisbal del Penedès.

La regidora de Cultura i Comerç, Judith Vidal, ha explicat que “és un dia festiu i de celebració al municipi, abans que arribi el fred de l’hivern. És un dia de gaudir i compartir, però també de donar la benvinguda a veïns d’arreu del Penedès i d’altres comarques i de donar a conèixer tot el que els podem oferir. Us esperem amb els braços oberts”.

També et pot interessar

Comentaris