Nomenats els Administradors de la Festa Major de Vilafranca del 2023

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca del 2023, aquest dilluns en l’acte de presentació.
26/09/2022 - 20:26h

Són Laura Bages, Anna Benach, Oriol Bertran, Laura Cabezas i Jacques Planas

La Festa Major de Vilafranca del Penedès del proper 2023 ja té quintet administrador. De fet, és el que ha estat nomenat més d’hora de la història, abans de tancar el mes de setembre i, per tant, amb onze mesos de marge per organitzar la ‘més típica’ del proper any.

Els Administradors del 2023 que han estat presentats aquest dilluns al vespre i els quals formen un quintet “heterogeni, de diferents barris de la vila i que no es coneixen”, segons ha dit l’alcalde, Pere Regull, en l’anunci de la tria del que són els catorzens i últims administradors que nomena com a màxim dirigent municipal, són: Laura Bages i Uberni, Anna Benach i Puig, Oriol Bertran i Grimau, Laura Cabezas i Solé i Jacques Planas i Morin.

Regull ha explicat que “en aquests catorze nomenaments, el 90% m’han dit que si”, i que si fins ara es presentaven més endavant “l’únic responsable he estat jo”.

Qui és qui?

Laura Bages i Uberni té 33 anys, viu al barri de la Barceloneta-Sant Magí, treballa com a infermera pediàtrica al CAP Nord de Vilafranca i ha estat membre del Ball de Pastorets durant quatre anys.

Anna Benach i Puig, té 36 anys, resideix al barri del Poble Nou, és encarregada d’un negoci familiar de comerç local i va ser de les primeres dones que va estar al Ball de Bastons, el 2001.

Oriol Bertran i Grimau té 28 anys, viu a la Barcelonet-Sant Magí, és graduat en Administració i direcció d’empreses per la UB i és membre actiu del Ball de Capgrossos i dels Castellers de Vilafranca.

Laura Cabezas i Solé, resident al barri de les Clotes, té 30 anys i exerceix de mestra d’educació infantil en una escola de L’Hospitalet de Llobregat. Ha estat membre del Ball de Nans i també de les Panderetes.

Finalment, Jacques Planas Morin té 49 anys, viu al barri de Sant Julià, està casat i és pare de dues filles. Exerceix de metge especialista en urologia i és cap clínic d’Urologia de l’Hospital Vall d’Hebron. El seu vincle amb l’FM de Vilafranca és com a membre dels Falcons de Vilafranca, des del 2015; i també és cantaire dels Goigs a Sant Fèlix, des del 2005.

També et pot interessar

Comentaris