Els Xicots de Vilafranca ja pensen en el concurs de dissabte

26/09/2022 - 17:10h

Els vilafranquins van fer una actuació tranquil·la a Sitges per acabar de rodar els troncs dels castells

Aquest passat dissabte a Sitges, dins l’exhibició castellera de la Diada de Santa Tecla els Xicots hi van completar el 4d7 – quinzè completat de la temporada -, el 3d7, el 4d6 amb l’agulla, amb un tronc femení al 100%, i dos pilars de 4. Tots els castells van ser executats amb gran solvència i seguretat, donant rodatge a la canalla i als troncs, que segueixen afinant de cara a la propera gran fita que tenen marcada al seu calendari, la jornada de dissabte del concurs de castells de Tarragona.

La setmana anterior, la colla vilafranquina havia actuat a la Plaça Jaume I, a Vilafranca, on hi van completar també el 4 i el 3d7, acompanyats aquest cop pel 4d7 amb l’agulla, castell que enguany es resisteix, i va tornar a quedar en carregat. Aquesta temporada l’han descarregat en dues ocasions, i dues més ha quedat en carregat.

Aquesta setmana els Xicots tenen 3 assajos molt importants, el dimarts a les 10h, el dimecres a les 21h. i el divendres a les 22h., per acabar de preparar aquest gran repte que és la tornada a la Tarraco Arena de Tarragona, on s’han tornat a classificar per la Jornada de Concurs del dissabte, i on aniran a donar-ho tot, i fer la millor actuació possible.

El gran objectiu serà descarregar el 4d8 que per Festa Major només es va poder carregar, i acompanyar-lo dels màxims castells possibles, com el 5d7, i el 7d7, que aquesta temporada ja han completat amb solvència, o bé, amb algun castell nou, en funció d’aquests darrers assajos.

Les persones que vulguin acompanyar la colla vermella vilafranquina es poden apropar a Cal Noi-Noi per apuntar-se, o bé també a través del formulari disponible a les seves xarxes socials.

També et pot interessar

Comentaris