Joan Manel Paños guanya 44.000€ en un concurs televisiu

21/09/2022 - 12:00h

Aquest mestre ribetà del Pau Boada, estableix el rècord mai aconseguit al programa ‘El Cazador’ de TVE

El ribetà Joan Manel Paños va aconseguir el premi més alt que fins ara ha aconseguit un concursant al programa ‘El Cazador’ de TVE. Ell i un altre company van embutxacar-se 88.000 euros, que s’han repartit al 50%. “He hagut d’aguantar el secret quatre mesos”, diu. I és que el programa el va gravar el passat mes de maig, però el contracte de confidencialitat no li permetia explicar-ho als seus alumnes, sobretot. Paños és des de fa tretze anys mestre de primària a l’escola Pau Boada de Vilafranca i és un malalt dels concursos. De fet, és una cara coneguda per la seva participació al programa El Gran Dictat, on va estar 25 programes competint. Aquella va ser la seva estrena, ara fa uns anys, que el va animar a participar després a l’Atrapa’m si pots, però mai amb tanta sort com aquesta vegada. Persona molt natural i expressiva, es va presentar al programa de televisió espanyola a concursar amb una barretina al cap. Fins i tot en va regalar una al presentador, el gallec Rodrigo Vázquez, a qui li va ensenyar a ballar la ‘Santa Espina’, i és que Paños és un amant de les sardanes.

La seva intervenció al concurs va ser gairebé impecable. Així, a la primera fase, on els concursants han de respondre el màxim de preguntes en un minut, en va fer fins a 8, que li van donar 8.000 euros, pels quals després va jugar en contra del Cazador, la figura que aquest cop representava Ruth la Governanta, i que acostumen a ser persones d’un nivell intel·lectual immens. Paños va superar la ronda, per la qual cosa va acumular els 8.000 euros. De la resta de companys, tres en total, només un va poder unir-se a Paños en la gran final. Aquest concursant va acumular 80.000 euros.
Tots dos s’ho van jugar a la final responent conjuntament preguntes de qualsevol temàtica durant dos minuts. En total en van fer 22, 13 Paños i 9 l’altre concursant, més dos punts addicionals que tenien. La dinàmica del concurs fa que el Cazador tingui l’opció de respondre en dos minuts les 24 preguntes, un fet que no va aconseguir, per la qual cosa va permetre que els dos es repartissin a parts iguals els 88.000 euros. Era el tot o res.

Amb els diners que ha guanyat pensa comprar-se una nevera nova i viatjar, una de les seves passions. Ara Paños s’ha engrescat i vol participar al programa Boom, d’Antena 3, per això busca tres persones amb qui formar equip, però de moment no ha trobat a ningú. “Si veig algun programa on tinc possibilitats de guanyar, m’hi apunto”, conclou.

També et pot interessar

Comentaris