Mar Vázquez Oliveros, cap de llista de Fem Vendrell a les eleccions del 2023

Mar Vázquez Oliveros, alcaldable del Vendrell el 2023 pel nou projecte Fem Vendrell. (Foto: Fem Vendrell)
26/08/2022 - 12:44h

El nou projecte polític es presentarà dimarts que ve, 30 d’agost, a la plaça Germans Ramon i Vidales a tocar de l’Ajuntament

Dimarts que ve, 30 d’agost i a les 20h, a la plaça del Vendrell Germans Ramon i Vidales tindrà lloc la presentació del nou projecte polític Fem Vendrell, una nova proposta política que fa mesos que treballa en la formació de l’equip per presentar-se a les eleccions municipals del 2023. Dimarts es presentaran els membres i la cap de llista, Mar Vázquez Oliveros.

L’equip impulsor d’aquest projecte, segons s’assegura en la convocatòria de l’acte de presentació, són “persones transversals que pertanyen a diferents entitats del municipi, vinculades al territori, coneixedores de les necessitats i els reptes del Vendrell i, sobretot, totes elles comparteixen la preocupació pel deteriorament del municipi i de la falta de lideratge del Vendrell com a capital de comarca”.

“Tenen clar que no es poden repetir els errors del passat i que s’ha de canviar la gestió del present per gaudir d’un bon futur. Aquesta candidatura municipalista i formada per persones de sensibilitats i trajectòries molt diverses, compta amb el suport dels partits polítics Centrem i PDeCAT”, es diu també des de Fem Vendrell.


L’alcaldable del Vendrell d’aquesta nova candidatura, Mar Vázquez Oliveros, té 46 anys i essent mare d’una vendrellenca de 13 anys és nascuda a Sevilla, “per capritx dels pares, d’Utrera, municipi agermanat amb el Vendrell i establerts a terres vendrellenques des dels anys 70”, es diu en la convocatòria de l’acte.

Mar Vázquez és “funcionària de professió, sindicalista per afició i passió”, i actualment treballa de Tècnica d’Empresa i Ocupació, és membre de la Junta de Personal de l’Ajuntament del Vendrell, de l’executiva de la UGT de Tarragona i de Centrem.

Vázquez està formada al món jurídic i local, és diplomada en Relacions Laborals a la URV de Tarragona, ha cursat un Màster i 3 postgraus relacionats amb la gestió de les persones i de l’administració local i actualment acabant una segona carrera universitària, Grau en Dret, és una gran coneixedora del món municipal i de la gestió pública.

A més, segons avança Fem Vendrell, Mar Vázquez és una persona vinculada des de molt jove al món de l’handbol i a diferents entitats culturals del municipi, i “està convençuda de l’èxit del projecte que presenta l’equip de Fem Vendrell i espera el suport dels ciutadans i de les ciutadanes del Vendrell per aconseguir un canvi al Consistori municipal i tornar al Vendrell al lloc que es mereix i als seus habitants un municipi net, segur, unes platges i urbanitzacions dignes amb una administració propera i un govern municipal que escolti al poble i treballi per a ell”.

Equip transversal

La ideologia de la nova formació política, segons la mateixa alcaldable, “és àmplia, amb una formació oberta i que rebutja la política feta des dels extrems. Tothom que vulgui treballar pel nostre objectiu és i serà benvingut. Ens situem al centre del joc, de la ideologia política, no debatrem sobre independència sí o no, això no ho decidirem mai al ple de l’Ajuntament del Vendrell”.

L’equip de Fem Vendrell, que es defineix com a “transversal, com ho és el municipi”, està format per persones provinents de diferents ideologies, associacions del municipi, AFA i entitats de veïns d’una vila amb residents de 91 nacionalitats diferents.

En aquest sentit, Mar Vázquez ha apuntat que treballarà per “la convivència, l’arrelament, el coneixement de drets i deures i aprofitant la diversitat en positiu” per continuar explicant molts dels temes estrelles que preocupen als ciutadans i ciutadanes.

Segons Vázquez, són “la seguretat, l’estat de les platges, la bandera blava, les dutxes, la neteja viària”, alhora que va definir els trets del programa electoral que “portem mesos treballant: municipi sostenible, inversió en plaques solars, la creació d’una empresa energètica pública, el foment de la cultura popular, promocionar les figures il·lustres del municipi, millorar parcs infantils, platja per a gossos o la creació de nous espais esportius públics”.

També et pot interessar

Comentaris